11.7 C
Târgu Jiu
• luni, 19 octombrie 2020
Eveniment Angajat al CEO, mort în urma infectării cu COVID-19

Angajat al CEO, mort în urma infectării cu COVID-19

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a murit în Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin. Acesta era infectat cu COVID-19. Dumitru Sucilă avea vârsta de 54 de ani și lucra ca mecanic de locomotivă la ELCFU Motru. eferitor la decesul salariatului nostru infectat cu virusul SARS Cov2, vă informăm următoarele:

Acesta a lucrat până pe data de 31 martie, după care a intrat în concediu. de odihnă. „În data de 13.04.2020, în timp ce se afla în concediu de odihnă, s-a prezentat la medicul de familie reclamând probleme respiratorii. I-a fost prescris tratament medicamentos și i-a fost eliberat certificat de concediu medical.

În continuare, starea de sănătate a acestuia s-a degradat, iar în data de 02.05.2020 a solicitat ambulanța și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Tr. Severin, unde a rămas internat. I-au fost recoltate probe biologice, dar testul coronat a fost neconcludent. I-a fost repetat testul, care în final a ieșit Pozitiv SARS Cov2.

În ciuda eforturilor depuse de personalul medical al spitalului, salariatul nostru a decedat în data de 05.05.2020. La locul de muncă nu s-au identificat contacți, acesta nefiind prezent în activitate de 35 de zile. Complexul Energetic Oltenia transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!“, se arată într-un comunicat de presă emis de CEO.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
51 %
0.4kmh
0 %
lun
13 °
mar
15 °
mie
16 °
joi
20 °
vin
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!