12.6 C
Târgu Jiu
• marți, 20 octombrie 2020
Actualitate Alegeri locale 2020. Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, înainte de scrutinul din 27...

Alegeri locale 2020. Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, înainte de scrutinul din 27 septembrie

ALEGERI LOCALE 2020. „Dragi români,

ALEGERI LOCALE 2020. Pe 27 septembrie mergeți la vot pentru a-i alege pe cei care pot dezvolta orașul sau comuna în care trăiți!”, a scris Klaus Iohannis, vineri, pe reţeaua de socializare.

Iohannis: De ce sunt alegerile locale atât de importante?

ALEGERI LOCALE 2020. Lângă mesaj, şeful statului a ataşat şi un clip video format din porțiuni din conferința de presă pe care a susținut-o miercuri.

ALEGERI LOCALE 2020. „În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredințăm responsabilitatea administrării comunităților noastre. 

ALEGERI LOCALE 2020. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic rezolvate”, spune Klaus Iohannis.

Cum reducem riscul de infectare cu coronavirus la vot

ALEGERI LOCALE 2020. Preşedintele precizează că riscul de infectare cu coronavirus este redus la minim, dacă respectă fiecare nişte reguli de bază recomandate de medici.

ALEGERI LOCALE 2020. „Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esență se rezumă la purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum. 

ALEGERI LOCALE 2020. De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți”, îşi încheie Iohannis mesajul.

Life

25 Sep, 14:00

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
12.6 ° C
12.6 °
12.6 °
48 %
0.8kmh
0 %
mar
14 °
mie
15 °
joi
20 °
vin
21 °
sâm
21 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!