12.2 C
Târgu Jiu
• luni, 26 octombrie 2020
Economie Business Alegeri inspirate în perioade dificile! Domina Imobiliare a lansat Ghidul Investițiilor în...

Alegeri inspirate în perioade dificile! Domina Imobiliare a lansat Ghidul Investițiilor în Imobiliare

Agenția Domina Imobiliare a lansat Ghidul Investițiilor în Imobiliare în Perioade Dificile

Pentru a veni în sprijinul fiecărui tip de partener implicat în procesul de tranzacționare în imobiliare, agenția de Real Estate, Domina Imobiliare, a lansat un ghid adaptat perioadei actuale, integrând recomandări și exemple concrete, desprinse din experiența de peste 12 ani în piața de profil.

De la industrie-reper a tranzacțiilor eficiente, la provocare în perioadele considerate a fi dificile, domeniul imobiliar rămâne una dintre cele mai atractive și interesante zone de interes atât pentru dezvoltatori, cât și pentru vânzătorii profesioniști sau cumpărătorii finali.

Ghidul conține un set de repere obiective, structurate, pe care orice actor al industriei imobiliare le poate folosi cu succes în contextul luării deciziilor de achiziție, vânzare sau chiar de construcție a unei proprietăți în anul 2020, un an puternic marcat de schimbări ale paradigmei, consumului și investițiilor. Când este sigură achiziția unei proprietăți, cum se poate transforma un moment dificil într-o oportunitate sau care sunt părerile specialiștilor în raport cu piața clădirilor de birouri, toate aceste întrebări găsesc răspuns și soluții în ghidul lansat de Domina Imobiliare.

„Evoluția industriei imobiliare este puternic impactată de obiceiurile de consum ale clienților, de nevoile principale, dar și de apetitul pentru confort. Așadar, percepția partenerilor Domina Imobiliare a reprezentat mereu pentru noi un reper, iar în acest moment, în care trecem printr-o perioadă de așezare, simțim nevoia să oferim susținere, răspunsuri și soluții pentru fiecare categorie de client din portofoliul Domina Imobiliare. Acest ghid, sesiunile de consultanță oferite de agenții specializați, precum și accesul la un portofoliu amplu de oferte sunt principalele resurse de care orice vânzător sau cumpărător are nevoie pentru a lua deciziile corecte”, a declarat Ruben Drăghici, Manager General Domina Imobiliare.

Accesul la ghid este gratuit, acesta putând fi descărcat de aici.

Despre Domina Imobiliare

În anul 2019, Domina Imobiliare a ales să demareze un proces amplu de digitalizare a procedurilor și fluxurilor de lucru specifice, devenind una dintre agențiile cu apetit crescut pentru eficientizarea activității imobiliare.Cu experiență de peste 12 ani în domeniul imobiliar, Domina Imobiliare este cel mai important jucător al pieței tranzacțiilor de profil din județul Gorj, având un portofoliu de sute de oferte active constant, gestionate de o echipă specializată. Prin experiența miilor de tranzacții efectuate cu succes, Domina Imobiliare este punctul de întâlnire al nevoilor din industriile creative, de producție și de servicii, fiind principalul reper al celor peste 11.000 de clienți care au beneficiat de serviciile complete ale agenției.

Website: www.domina.ro

Email: contact@domina.ro

Telefon: 0737 800 000

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
81 %
0.5kmh
100 %
lun
18 °
mar
19 °
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!