15.8 C
Târgu Jiu
• joi, 22 octombrie 2020
Social Ajutoare de la francezi

Ajutoare de la francezi

Francezii ne vin în ajutor! Mai exact, Fundația „MEDECINE AIDE ET PRESENCE LANGUEDOC ROUSSILLON” – Ponteilla a trimis Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” din Rovinari un ajutor umanitar ce a constat în obiecte de mobilier, consumabile, dar și un aparat medical de care personalul avea mare nevoie

Un TIR încărcat cu mobilier spitalicesc, aparatură medicală, fotolii rulante, medicamente, consumabile diverse, pături și chiar obiecte de îmbrăcăminte a ajuns la Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” din Rovinari prin intermediul unei fundații franceze.

Mai exact, este vorba despre 30 de paturi medicinale de ultimă generație, 30 de saltele, mese, scaune, zeci de scaune rulante cu rotile, mobilier baie, noptiere, 1 oxiconcentrator, 2 nebulizatoare, o masa examinare, 15 colete cu medicamente diverse, 80 de colete cu consumabile medicale, 50 de pături, haine, echipamente alimentație parenterală, și, foarte important, un Ecograf Ginecologic. Potrivit lui Robert Filip, primarul orașului Rovinari, o contribuție însemnată a avut-o medicul Cosmin Răuț, prin intermediul căruia s-a făcut această donație. Filip a mai afirmat că atât medicul gorjean cât și președintele fundației din Franța, Pierre Chola Namy, l-au asigurat că un nou transport cu ajutoare pentru spital va ajunge la noi în luna iulie a acestui an. Nu este pentru prima data când francezii ne trimit cele necesare pentru spitalele din Gorj. Astfel de gesturi au mai fost făcute în trecut și pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
nori împrăștiați
15.8 ° C
15.8 °
15.8 °
45 %
1.3kmh
29 %
joi
19 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
14 °
lun
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!