15.6 C
Târgu Jiu
• vineri, 25 septembrie 2020
Actualitate Activitatea Târgului Auto din Târgu Jiu, suspendată, din nou!

Activitatea Târgului Auto din Târgu Jiu, suspendată, din nou!

Numărul mare de infectări, din ultima perioadă duce la suspendarea activității unuia dintre cele mai mari târguri auto din Oltenia. Afacerea lui Nicolae Sarcină este un pericol care, în opinia autorităților, ar putea favoriza răspândirea virusului SARS CoV2. În consecință, timp de două săptămâni târgul rămâne închis!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis astăzi ca mâine, 16.08.2020, târgu auto din Târgu Jiu să nu își deschidă porțile pentru vizitatori. Decizia vine în urma trendului alarmant de cazuri Covid 19 în Gorj.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri confirmate cu virusul SARS-CoV2, din păcate, trend ascendent la nivelul județului Gorj în ultimele 10 zile (aproximativ 366 cazuri – o medie de 36,6 cazuri pe zi), pentru reducerea riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS-CoV2, începând cu data de 16 august 2020, la recomandarea Direcției de Sănătate Publică Gorj, s-a aprobat prin ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situaţii de Urgență ca activitatea Târgului Auto din municipiul Târgu Jiu să fie suspendată pe o perioadă de 14 zile”, au transmis oficialii.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer senin
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
69 %
1.1kmh
9 %
vin
27 °
sâm
21 °
Dum
20 °
lun
16 °
mar
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!