12.3 C
Târgu Jiu
• joi, 1 octombrie 2020
Actualitate Acțiuni de prevenire și combatere a COVID-19. Vezi cine a fost amendat!

Acțiuni de prevenire și combatere a COVID-19. Vezi cine a fost amendat!

Nouă acțiuni de prevenire și combatere a Coronavirusului au fost desfășurate în ultimele 24 de ore, în județul Gorj. Oamenii legii au continuat astfel, seria de acțiuni, cu tematică exactă și specifică stării de alertă.

În total, peste 160 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au desfășurat acțiuni în zonele aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

„În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate 867 de persoane, 155 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 120 mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 19 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de  1.800 de lei,  din care 15 sancțiuni pentru  nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj.”, a transmis IPJ Gorj

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer acoperit de nori
12.3 ° C
12.3 °
12.3 °
77 %
1.2kmh
95 %
joi
17 °
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
19 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!