15 C
Târgu Jiu
• marți, 29 septembrie 2020
Interes Public Acțiuni de dezinsecție în Târgu Jiu

Acțiuni de dezinsecție în Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu va executa un tratament contra căpușelor și populației larvare și adulte de țânțari. Acțiunea va avea loc prin pulverizare aeriană, luni, 3 august 2020, începând cu ora 19:30. Dacă vremea nu va permite tratamentul nu va fi aplicat.

Acțiunea are ca scop reducerea densității insectelor și se desfășoară respectând normele sanitare specifice. Substanţa folosită (Cymina Plus) este avizată de Ministerul Sănătații (Aviz nr. 3272BIO/18/12.24) și nu este dăunătoare oamenilor și animalelor. Acțiunea de pulverizare a substanțelor prin avio-tratament se va executa doar în cazul în care condițiile meteorologice vor fi favorabile.

„Menționăm faptul că tratamentul împotriva insectelor nu este la fel de eficient dacă asociațiile de proprietari din municipiu nu efectuează, la rândul lor, dezinsecția în blocurile de locuințe ce le aparțin. De asemenea, solicităm apicultorilor luarea măsurilor necesare pentru protejarea albinelor”, a transmis Biroul de presă al Primăriei Târgu Jiu.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
ploaie ușoară
15 ° C
15 °
15 °
85 %
0.8kmh
100 %
mar
21 °
mie
20 °
joi
15 °
vin
20 °
sâm
15 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!