28.6 C
Târgu Jiu
• miercuri, 5 august 2020
Actualitate Dezvăluiri A doua probă de bacalaureat, a doua încercare de fraudă! Șase elevi...

A doua probă de bacalaureat, a doua încercare de fraudă! Șase elevi eliminați din sala de examen.

Se mărește lista elevilor gorjeni care nu vor mai putea susține examenul de bacalaureat în următorii doi ani. După ce la prima probă a examenului au fost depistați, încercând să fraudeze, cinci candidați, astăzi, la cea de-a doua evaluare, alți șase absolvenți au fost eliminați din sălile de examen din aceiași cauză. Aceștia vor relua integral examenul de bacalaureat, cel mai devreme, în a treia sesiune după cea în timpul căreia au fost eliminați

A fost o nouă rundă de emoții pentru absolvenții de clasa a XII-a care au susținut astăzi cea de-a doua probă a examenului de bacalaureat. În unele centre de examen tradiția de a frauda a continuat, șase elevi ratând ocazia de a promova examenul maturității.
„În județul Gorj 3574 de elevi au susținut astăzi proba obligatorie, 2745 la matematică și 802 la istorie. Cei de la matematică au fost împărțiți pe nivelul de studiu. Au fost 145 de absenți și șase elevi eliminați care au aparținut centrelor de evaluarea din Bâlteni, Bârsești, Rovinari și Turceni. Mâine elevii vor susține ultima probă la disciplina la alegere a profilului”, a declarat Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
cer fragmentat
28.6 ° C
28.6 °
28.6 °
39 %
3.3kmh
58 %
mie
29 °
joi
30 °
vin
29 °
sâm
30 °
Dum
28 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

Acces restricționat!