15.8 C
Târgu Jiu
• joi, 22 octombrie 2020
Actualitate 5.000 de lei pentru fiecare meci oficial desfășurat pe stadionul din municipiul...

5.000 de lei pentru fiecare meci oficial desfășurat pe stadionul din municipiul Târgu Jiu

Lipsa de spectatori micșorează chirile pe Stadion. În ultima ședință de Consiliu Local Târgu Jiu, aleșii au diminuat sumele solicitate pentru închirierea terenurilor sportive

Șefii grupărilor sportive ce activează pe stadionul din Târgu Jiu s–au plâns autorităților de chiria prea mare. Cum meciurile nu pot fi jucate cu spectatori încasările nu există. Pentru a evita discuțiile în contradictoriu, tarifele au fost actualizate la situația actuală.

„Cele trei echipe de fotbal care au desfășurat meciuri în campionatul trecut aici la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal, au făcut o solicitare de reducere a costurilor chiriei pentru perioada în care nu este permis accesul spectatorilor în stadion. În urma unei analize pe care am făcut-o cu colegii din cadrul Direcției Publice de Patrimoniu, am hotărât că pot fi acoperite cheltuielile pentru întreținerea stadionului cu doar jumătate din sumă în această perioadă, în care spectatorii nu au acces la meciurile oficiale. Luni am propus colegilor din Consiliul Local scăderea chiriei pentru această perioadă de timp cu 50%, adică 5.000 de lei pentru fiecare meci oficial care se desfășoară aici, pe stadionul din municipiul Târgu Jiu”, a transmis viceprimarul Aurel Popescu.

  •  

DISTRIBUIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Vremea

Târgu Jiu
nori împrăștiați
15.8 ° C
15.8 °
15.8 °
45 %
1.3kmh
29 %
joi
19 °
vin
21 °
sâm
20 °
Dum
14 °
lun
14 °

Știri din ziarul Ecoul Gorjului

  •  

Acces restricționat!